Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Gyerek szülinapi party kellékek

Gyerek, szülinapi party, gyerekparty kollekciók.  babaszületéselső szülinap, kültéri - beltéri party, bármilyen ünnep. Itt megtalálja az összes hozzá való party kellékeket Egyedi és gyári készítésű PINÁTÁK, thermo és üveghatású eldobható poharak, szalvéták, poharak, törölhető asztalterítőket, kellékek, arc és test festékekegyszínű party termékek, dekorációk, Kül- és beltéri konfetti ágyúk, gyerek parti játékokDisney és mese figurás party kellékek, kislányoknak, kisfiúknak, minden ami egy jó partyhoz kell. nagyobbaknak party szemüvegekáll bajuszok, szakállaktoll boák, jelmezek, kellékek, kalapokMinden ami egy fergeteges partyhoz kell. 
Baby  parti kellékek és ajándékok Baby parti kellékek és ajándékok
Saját részre vagy babalátogatóba mentek? Vegyél a baba szobájába dekorációt, ajándékot, party kellékeket. Anyukáknak apukáknak ajándékot, vicces dolgok. Örömszülők vagytok? Cuki babás poharak, tányérok, szalvéták, dekorációkat találtok itt.
Gyerek, Mintás, Mese és Disney  parti kollekciók Gyerek, Mintás, Mese és Disney parti kollekciók
Több mint 40 féle kollekciók közül válogathat. Poharak, szalvéták, tányérok, lemosható terítők, Ezen kívül Pináták, party játékok, kellékeket... Teljes kollekciók. Itt.
Pinatak,Rombolók- Ütők, Pinatába valók, Parti játékok Pinatak,Rombolók- Ütők, Pinatába valók, Parti játékok
Igazi partyt szeretnél? CÉG vagy Szülinapi partyra egyedi és gyári Pináták közül választhatsz + party játékok, Pináta rombolókat , ajándékok. Party szemfedő a még jobb mókához. Ördög nyelv, mini és nagy trombiták, szerpentinek. ....

Gyerekeknek szülinapra, partykra. Kertbe, lakásba, étteremben, bár hol is tartják. itt megtalálják a hozzá való kiegészítőket, kellékeket. Poharak, tányérok, lemosható terítők, játékok, pináták, egyedi és gyári pináták. Hobby asztal lesz? Nem tudja mivel védeni asztalát? Nem szeretné ha össze gyúrmáznák, össze fessék a gyerekek? Válasszon terítőt. Lemosható, rengeteg féle egyszínű és  mesefigurás terítők vannak. Lányoknak és fiúknak. Szeretné ha minden gyerkőc külön kis poharát megtalálja? Ne legyen keveredés? több mint 40 féle pohár közül választhat. Írja rá alkoholos filctollal a nevét, vagy rajzolja rá óvodai jelét. Ezeket a poharakat még haza is vihetik, emlékbe és még nagyon sokáig ihat is belőle. Több mint 87 féle színes, mesemintás  szalvéta közül választhat. Party játékot keres? Fergeteges pináták közül választhat. Sőt még egyedi pinátát is választhat, készítünk Önnek, Szülinapi Ünnepeltnek. Legnagyobb pináta a 120 cm volt amit késztettünk :) :) nézze meg most. Pinátába való party játékokat ne feledje. Extra partyt szeretne a Szülinaposnak? Lepje meg kedvenc mesefigura jelmezével is. Pl. Tündér, hercegnő, verda, róka, denevér,  indián.....Minni egér, Miki egér, .....  összeshez jelmezhez, kellékhez katt ide.

Extra szülinapot szeretne tartani? Keresse arcfestékeinket. Kifestheti a gyerkőcöket, lehetnek, kalóz, tigris, pillangók, hervegnők, katicák..... nem nagy ördöngőség festeni arcára a gyermekeknek még is hatalmas élmény nekik. Nehezebbek útmutatóval is vannak. Krémesek, tartósak. Vízzel könnyedén lemoshatók. Arcfestékekhez, katt ide.